utorok 20. októbra 2015

Krém Rafaello

Návod ako urobiť doma krém Rafaello

 Je vhodný nielen ako náplň do zákuskov, ale aj ako nátierka na rohlíky a croisanty a tiež na zhotovenie guliek s mandľou. Pripraviť si ho môžeme do zásoby a skladovať v chladničke.

Potrebujeme:

  • 70g strúhaný kokos
  • 400g zahusteného mlieka "Salko" alebo nesladené
  • 200g smotanového masla
  • 200g bielej čokolády

Príprava:

Nad parou roztopíme čokoládu a pridáme k nej zmäknuté maslo. Za stáleho miešania pridáme zahustené mlieko a všetko dobre premiešame. Nakoniec prisypeme kokosovú múčku.
Buď ho spotrebujeme ihneď na prípravu zákuskov, alebo odložíme do chladničky, uzatvorený v sklenenej nádobe.
Nedávno som sa stretla s karamelovým Salkom, stálo by za to vyskúšať karamelové Rafaello.

Zdroj: Perčinka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára